Om oss

Stora Sjöfallet är den enda kommersiella boendeanläggningen i UNESCO Världsarvet Laponia med hotell, vandrarhem, lägenheter, camping, restaurang och hotellshop. Två bensinpumpar finns på anläggningen (95 och D). På grund av liten efterfrågan av bensin och diesel kommer vi inte att ha försäljning av dessa under sommarsäsongen 2017. Närmaste bensinstation är i Porjus, ca 10 mil från Stora Sjöfallet alternativt Gällivare som ligger 14 mil bort.

Vi ligger avsides vilket gör att varor och produkter tar slut så vi kan inte garantera att just det du vill ha finns hemma, ring alltid och fråga om det du söker finns inne.  Vi är ett företag i utveckling och omvandlingar av utseende och form såväl som organisation pågår löpande. Vi jobbar med produktutveckling och kvalitetssäkring i enighet med de riktlinjer som satts upp för besöksnäringen genom att delta aktivt i utvecklingsprogram med destinationsföreträdaren Visit Gellivare Lapland samt den regionala besöksnäringsföreträdaren Swedish Lapland Visitors Board.

Vi har för avsikt att utveckla verksamheten i harmoni med Världsarvet och lyfta fram den dignitet området bär på.

Under ditt besök i Stora Sjöfallet vill vi att du ska känna dig omhändertagen. Vi vill vara en trygg och bra plattform kring din upplevelse av denna unika del av Swedish Lapland / Norrbotten.

Besöksadress

Stora Sjöfallet
982 99 Gällivare
Tel 0973-400 70
email: info@storasjofallet.com

Post och fakturering

Stora Sjöfallet AB
Köpmangatan 2
972 38 Luleå

Fakturering >>